Вилку слід тримати у лівій руці. Її зубці мають бути спрямовані вниз, а вказівний палець випрямлений та розташований на задній частині вилки у її основи, але не настільки, щоб пальці торкалися їжі. Зап'ястя потрібно зігнути так, щоб ваші вказівні пальці були спрямовані вниз до тарілки.
Як правильно користуватися вилкою?
2:40Рекомендований кліп · 50 сек.Як правильно користуватися столовими приладами – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується
Як правильно різати ножем та вилкою?
Виделка береться в ліву руку, а ніж – у праву. Якщо ж різати їжу не потрібно, використовують тільки вилку у правій китиці. В Америці допускається розрізати блюдо на невеликі шматочки та відкласти ніж. Збережена копія