Як зробити конфітюр у домашніх умовах

Що входить до складу конфітюру?

confiture, від фр. confire – "варити в цукрі") – один з видів консервованих продуктів, приготованих на цукрі, поряд з варенням, джемом і повидлом. Конфітури готують як із нарізаних шматочками, так і пюрованих фруктів та ягід. Склад конфітюрів: плоди, цукор, загусник (часто) та кислота.

У чому різниця між джемом та конфітюром?

Згідно з сучасними російськими ГОСТами, джем і конфітюр відрізняються один від одного консистенцією, у першого вона — желейна мажуча, а у останнього — міцна желейна, желюючі речовини в обох випадках можуть додаватися, так і не додаватися.

Related Post

Чи можна повністю вилікувати ішемічний інсульт? Дізнайтеся про методи та шанси на лікуванняЧи можна повністю вилікувати ішемічний інсульт? Дізнайтеся про методи та шанси на лікування

Ішемічний інсульт є одним із найнебезпечніших захворювань судин головного мозку і може призвести до серйозних наслідків, включаючи паралічі, втрату мови та когнітивні порушення. Виникає це захворювання внаслідок переривання кровообігу у

Як дуже швидко вилікуватися від нежитюЯк дуже швидко вилікуватися від нежитю

Як швидко позбутися нежиті за 1 день? Відбутися від алергічного нежитю за один день допоможуть антигістамінні засоби – спреї, краплі та таблетки. Вони, так само, як і судинозвужувальні препарати, широко

Як можна дізнатися чи вагітна собакаЯк можна дізнатися чи вагітна собака

У собаки збільшується живіт, набухають і темніють молочні залози, з петлі спостерігаються виділення в'язкого слизу. Розплідник стає менш активним і тихішим, зростає апетит. Починаючи з 50-го дня видно ворушіння плодів.