Як правильно заквасити йогурт Виво: докладна інструкція

Домашній йогурт Виво є одним із найпопулярніших продуктів йогуртної індустрії. Цей йогурт відомий своїм натуральним смаком, багатою текстурою та корисними властивостями. Він є ідеальним вибором для тих, хто цінує своє здоров'я та прагне збалансованого раціону харчування.

Тепер ви також можете насолоджуватися домашнім йогуртом Віво, який повністю відповідає вашим смаковим уподобанням. Якщо ви ставите питання, як приготувати йогурт Віво в домашніх умовах, не турбуйтеся – це дуже просто.

Головним інгредієнтом для приготування домашнього йогурту Віво є спеціальна закваска, яку можна придбати у магазинах або самостійно приготувати. Закваска є ключовим компонентом, який забезпечує багатий смак та особливості йогурту Віво. Далі вам знадобиться пара столових ложок закваски, молоко і термос або йогуртниця для підтримки тепла.




Як правильно заквасити йогурт Виво: докладна інструкція - Otx.com.ua

КрокОпис
1Візьміть 200 мл якісного свіжого молока. Воно може бути будь-якого відсотка жирності.
2Перелийте молоко в емальовану каструлю і нагрійте до 40 градусів Цельсія.
3Додайте в молоко пакетик закваски для йогурту Віво та ретельно перемішайте.
4Закрийте кришкою каструлю і залиште на 6-8 годин при кімнатній температурі.
5Готовий йогурт можна зберігати у холодильнику трохи більше 5 днів.


У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше за тіло) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю у великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залишіть сквашуватися на 6–8 годин у теплому місці. Коли продукт загуснув, охолодіть його в холодильнику та ваш йогурт готовий!

Як зробити йогурт із закваски VIVO?

Інструкція з приготування:

  1. 1 Закип'ятіть молоко і остудіть його до 37 – 40 ° С, трохи тепліше температури тіла.
  2. 2 Додати закваску VIVO у молоко, ретельно перемішайте, накрийте кришкою каструлю і оберніть її рушником.
  3. 3 Залишіть суміш у теплому місці на 6-8 годин. …
  4. 4 Коли загуснув, він готовий до вживання.

Скільки потрібно закваски на 1 літр молока для йогурту?

Для перезаквашування потрібно 2-3 ложки продукту на літр молока. Тобто, якщо поставити собі за мету, з одного пакетика можна отримати (будемо вважати, що 2-3 ложки – 50 грам) 20 літрів продукту другої закваски.

Як використовувати йогурт як закваску?

Приготування

  1. Довести 1 л кип'яченого або ультрапастеризованого молока до температури +37…
  2. Додати закваску.
  3. Перемішати.
  4. Загорнути посуд у рушник і залишити на 8-10 годин у теплому місці або використовувати йогуртницю.
  5. Готовий продукт зберігати в холодильнику при температурі +2.

Related Post

Щеплення дітям до року: необхідність та безпекаЩеплення дітям до року: необхідність та безпека

Щеплення є одним із найважливіших способів захисту дітей від різних інфекційних захворювань, які можуть мати серйозні наслідки для їхнього здоров'я. Особливо важливо проводити щеплення в перший рік життя дитини, коли