Чи можна пити каву з волоським горіхом?
Чашечка улюбленого напою разом з фундуком, мигдалем, фісташками та волоськими горіхами вважається найвишуканішим варіантом вживання кави. Його віддають перевагу королівським особам, бо горіхи допомагають «розбудити» смак кави. Крім цього, горіхи у поєднанні з кавою покращують пам'ять і уповільнюють старіння.
Що робити зі свіжим волоським горіхом?
Висушити горіхи можна природним шляхом, розклавши їх у теплу погоду на вулиці. Найкраще для цього використовувати невисокі ящики з ґратчастим дном, що забезпечить циркуляцію повітря. Під час сушіння кілька разів на день плоди слід перевертати. При температурі повітря 26-30 ° C сушіння займає 4-5 діб.