Спосіб приготування: Викладіть у велику миску диню та тапіоку, залийте цукровим сиропом та кокосовим молоком; Всі інгредієнти перемішайте і трохи остудіть у холодильнику; Охолоджений десерт розподіліть по келихах і подавайте до столу.
Що потрібно для тапіока?
Є лише два основних інгредієнти для виготовлення перлів тапіоки: крохмаль тапіоки та вода. Крохмаль тапіоки є крохмаль, витягнутий з коріння маніоки.
Що входить до складу тапіока?
Тапіока містить 10-14% води, близько 3% – сирого білка, 2,5% – жиру, 3,5-4,0% – клітковини, 3,5-4,5% – золи, 80-83% органічних речовин, які в основному представлені крохмалем. Сирий білок містить близько 50% "справжнього" білка, а решта – небілковий азот.