Як швидко засолити підберезники

Як швидко засолити гриби?

Промиваємо гриби та обрізаємо проблемні місця. У каструлю з киплячою водою додаємо сіль (2 столові ложки на 1 літр) і опускаємо гриби. Коли гриби закиплять, зменшимо вогонь і варимо їх не менше півгодини. Даємо грибам охолонути.

Скільки солі на 1 кг грибів при засолюванні?

Окремо варять розсіл: у воду кладуть 50-80 грамів солі із розрахунку на 1 кілограм грибів, залежно від типу зберігання. Якщо зберігати солоні гриби у холодному місці, солі додаємо менше, якщо у прохолодному – більше.

Related Post

Принцип роботи Wi-Fi антени: ключові аспекти та порадиПринцип роботи Wi-Fi антени: ключові аспекти та поради

Wi-Fi антена – це основний елемент, що дозволяє передавати та приймати сигнали бездротового зв'язку. Вона відіграє ключову роль у забезпеченні стабільного та якісного сигналу Wi-Fi. Однак, яким чином антена передає