Яку ковбасу можна додавати до солянки?
Готується солянка з ковбасою набагато швидше за класичну, адже не потрібно варити м'ясний бульйон. Але смак нічим не поступається, обов'язково спробуйте! ковбаса варена, грудинка свиняча, ковбаса копчена, картопля, огірки солоні, оливки, цибуля ріпчаста, томат-паста, огірковий розсіл, олія рослинна, сіль… Збережена копія
Коли до солянки додавати оливки та лимон?
Коли закладати в солянку оливки, маслини та лимон? Зазвичай оливки та маслини закладають у каструлю або горщики із солянкою. наприкінці приготування. Лимон у шкірці кладуть у тарілку з налитим супом. Якщо лимон очищений від шкірки, його можна додати рідку солянку ще в каструлі.