Селера добре додавати і в салати, в легені овочеві або щільніші з сиром або горіхамиде його яскравий смак буде добре виділятися на тлі інших інгредієнтів. 3. Дрібно нарізаним листям можна посипати будь-які страви, як петрушкою або кропом – супи, овочі, м'ясо, а також додати до салатів.
Чи можна їсти сире листя селери?
Так, Ви можете вживати листя селери як у сирому вигляді, Так і використовувати їх при варінні супів, гасінні м'яса і т. д. Темно-зелене листя селери можуть бути трохи жорсткими і волокнистими і вони мають набагато більш інтенсивний аромат, ніж стебло. Тому їх краще використовувати в супах і при гасінні. Збережена копія
Що можна зробити з листя кореневого селери?
Більшу частину зелені можна заморозити або висушити. Для цього потрібно відрізати жорсткі стебла та добре вимити листя. Якщо ви збираєтеся заморозити зелень, вимите листя слід злегка підсушити, а потім дрібно нарізати і покласти в пакети для заморозки. Зелень на столі цілий рік – швидко, просто та смачно!