Як тільки боби набухнуть і потріскається їхня зелена шкірка, маш готовий до процесу пророщування. Плоску тарілку застелите марлею, змоченою водою, на яку розкладете боби в один шар. Накрийте боби другим шматком марлі і зверху ще раз збризкайте водою. От і все!
Скільки потрібно замочувати маш для пророщування?
Для початку боби мунги необхідно промити, видалити пошкоджені зерна. Після цього заливаємо їх теплою водою (30-40 ° С) і залишаємо приблизно на 12:00 розбухати. Збережена копія
Скільки потрібно замочувати машину?
3 години Замочувати маш не обов'язково, але за бажання можна залити крупу водою і залишити на 2-3 години або на всю ніч. Після такої попередньої підготовки бобові краще засвоюються організмом. Ø Щоб отримати максимальну користь від продукту, його можна проростити.