Як правильно порізати свинину на шашлик

Як правильно різати свинину на шашлик?

Нарізайте м'ясо на однакові шматочки

  1. для страви з свинини можна, можливо нарізати м'ясо досить крупно: на шматочки 5-6 см завтовшки і 7-8 см завдовжки;
  2. яловичину нарізайте кубиками 4х4 см;
  3. курку на шашлик нарізайте кубиками розміром 3х3 см, крильця, гомілки та стегна можна запікати повністю;

Збережена копія

Як правильно різати м'ясо на шашлик вздовж чи впоперек?

Відповідь на це питання дуже проста – м'ясо потрібно різати тільки поперек волокон. Саме від цього залежить м'якість майбутнього шашлику, адже якщо ми перерізаємо волокна, вони втрачають свою жорсткість. Особливо це стосується шашлику з яловичини.

Related Post

Як можна продати квартиру куплену у шлюбіЯк можна продати квартиру куплену у шлюбі

Якщо квартира у спільній власності Частку в квартирі із загальною частковою власністю між подружжям можна продати. За законом право переважної купівлі у другого чоловіка. Тобто якщо чоловік вирішив продати свою

Як можна взяти землю в адміністраціїЯк можна взяти землю в адміністрації

Так, можна взяти землю в оренду в адміністрації міста чи інших органів муніципальної влади. Для цього необхідно звернутися до профільного державного органу із заявою на оренду землі під бізнес, надати

Як правильно забити милицю в шпалуЯк правильно забити милицю в шпалу

Як правильно забивати милиці? При забиванні милиць монтер повинен розташовуватись обличчям вздовж шляху. При цьому колійний молоток і милиця повинні знаходитися по один бік від рейки. Забороняється завдавати ударів по