Як правильно різати свинину на шашлик?
Нарізайте м'ясо на однакові шматочки
- для страви з свинини можна, можливо нарізати м'ясо досить крупно: на шматочки 5-6 см завтовшки і 7-8 см завдовжки;
- яловичину нарізайте кубиками 4х4 см;
- курку на шашлик нарізайте кубиками розміром 3х3 см, крильця, гомілки та стегна можна запікати повністю;
Збережена копія
Як правильно різати м'ясо на шашлик вздовж чи впоперек?
Відповідь на це питання дуже проста – м'ясо потрібно різати тільки поперек волокон. Саме від цього залежить м'якість майбутнього шашлику, адже якщо ми перерізаємо волокна, вони втрачають свою жорсткість. Особливо це стосується шашлику з яловичини.