Як приготувати швидке в домашніх умовах

Як використовувати м'ясо?

Вживати сушене та в'ялене м'ясо можна як самостійну страву, наприклад, як закуску. А можна додати в суп, зробити ситну кашу. Можна приготувати м'ясо в домашніх умовах або купити готове.

Що таке Сиров'яле м'ясо?

М'ясний шматок покривається щільним верхнім шаром – несприятливим середовищем для бактерій. Такий ступінь солоності м'яса зневоднює його, створюючи в'ялений продукт. Для приготування продукту використовують охолоджену сировину. Заморожене м'ясо відрізнятиметься пухкою структурою, низькою якістю.

Related Post

Як самим зробити тапіокиЯк самим зробити тапіоки

Спосіб приготування: Викладіть у велику миску диню та тапіоку, залийте цукровим сиропом та кокосовим молоком; Всі інгредієнти перемішайте і трохи остудіть у холодильнику; Охолоджений десерт розподіліть по келихах і подавайте