Як правильно зварити тушонку у домашніх

Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?

Налити холодну воду до плічок банок і запалити вогонь на плиті. Зверху на кришки потрібно встановити вантаж у вигляді тарілки або сковороди, щоб банки не піднімалися і не злітали кришки. Накрити каструлю, щоб вода швидше закипіла. Коли закипить, зробити мінімальний вогонь та стерилізувати банки з м'ясом 5-6 годин. Збережена копія

Скільки часу треба варити тушонку?

Взяти каструлю, на її дно вистелити рушник, поставити банки та накрити кришками. Наповнити каструлю водою та поставити на вогонь. Дочекатися, поки вода закипить, і готувати тушонку 5:00. Збережена копія

Related Post

Чи можна зберігати лак для нігтів у холодильнику: факти та порадиЧи можна зберігати лак для нігтів у холодильнику: факти та поради

Лак для нігтів – це невід'ємна частина багатьох жіночих косметичних наборів. Однак, не всі знають, що правильне зберігання цього продукту має важливе значення для його довговічності та якості. Одним із