Як зробити рулет з пашини яловичини

Що можна зробити із пашини?

Пашина складається з м'язів з прошарками жиру – це зберігає соковитість страви. Її застосовують для приготування рулетів, фаршу, гасіння та для варіння. Свиняче підкромування ще використовують у засолюванні і копченні. Енергетична цінність яловичої пашини становить 225 ккал, свинячий – 630 ккал.

Скільки запікати рулет із м'ясом?

Ми ж відправляємо наш м'ясний рулет у духовку в глибоке деко на дві години. Після того як минуло близько години та сорока хвилин, необхідно розкрити фольгу. Інші 20 хвилин рулет запікається до появи золотистої скоринки на поверхні.

Related Post

Як англійська стала мовою АмерикиЯк англійська стала мовою Америки

Як з'явилася англійська мова у США? Англійська мова в США, так само як і в інших регіонах свого поширення, був привнесений до Північної Америки британськими колоністами (переважно англійцями) у XVII-XVIII

Кашляє собак, що робитиКашляє собак, що робити

Якщо Ваш собака кашляє досить часто, кашель дуже сильний і у собаки видозмінилося дихання – обов'язково відвезіть тварину на консультацію до ветеринарної клініки. Якщо захворювання діагностовано на ранніх стадіях, лікувати