Картопляний крохмаль активно використовують для загущення пудингів, соусів, тіста, борошняних виробів, супів. Без цього продукту неможливо уявити традиційний, споконвічно-російський напій — кисіль! Використовується і для приготування тіста, для цього в заготівлю слід додати молоко або сметану.
Де можна використовувати картопляний крохмаль?
Зокрема, крохмаль входить до рецептури локшини, мармеладу, картопляних чіпсів, ковбасних виробів та сосисок, супів-пюре та соусів, киселів, кондитерського крему та виробів з тіста. З крохмалю виготовляють безглютенові продукти, кошерні продукти на Песах. Він широко використовується в азіатській кухні. Збережена копіяПохожі
Куди можна додавати крохмаль?
Крохмаль додають, щоб загуснути різні продукти та страви. Наприклад, він часто є в рецептах тесту для млинців, оладок та випічки, запіканок, фаршу, киселів, соусів, заварних кондитерських кремів, домашніх цукерок, мармеладу, гарячого шоколаду.