Важливо знати, що сало, у тому числі і солоне сало, треба загорнути щільно в поліетиленові пакетиперед тим як поставити їх в морозилку. Це необхідно зробити, щоб перетнути доступ повітря, яке погіршить значною мірою смакові та кулінарні якості сала.
Чим обернути сало?
Копчене сало можна підвісити, попередньо обернувши пергаментом, у прохолодному темному місці. Доречно зберігати копчене сало у морозильній камері. Для цього шматочки копченого сала загорніть в полотняні ганчірочки, потім щільно оберніть поліетиленом і покладіть у морозилку. Збережена копія
Як правильно зберігати сало в домашніх умовах?
сире сало у морозилці можна зберігати близько 2 місяців; копчене сало у холодильнику можна зберігати близько 3 місяців. Сало, як і інший продукт, що швидко псується, при тривалому зберіганні необхідно ізолювати від навколишнього середовища. Зробити це можна, помістивши його в непроникний для повітря пакет і щільно «запечатавши».