Як можна приготувати домашню ковбасу в домашніх умовах

Як приготувати ковбасу на сковороді?

Обсмажуємо нашу ковбасу на повільному вогні протягом 20-30 хвилин до повної готовності. Готовність можна перевірити, якщо ковбаски проткнути зубочисткою, повинен витікати прозорий сік. Якщо виділяється м'ясний сік каламутний, значить, продовжуємо обсмажування.

Скільки потрібно варити домашню ковбасу зі свинини?

Сковороду наполовину залити водою, після кипіння варити 4-5 хв. Після варіння змастити ковбасу жиром або олією, смажити до золотистого кольору або на 1:00 залишити в розігрітій до 240 градусів духовці. Їсти можна і гарячою, і холодною.

Related Post

Як часто можна голитися дівчатамЯк часто можна голитися дівчатам

Після гоління ідеально підходить гель з алое віра – він живить і заспокоює шкіру. Чи не захоплюйтесь! Залишіть щоденне гоління чоловікам, а дівчатам для підтримки краси інтимної зони достатньо позбавлятися

Як можна курити марихуануЯк можна курити марихуану

Як курять марихуану? Згідно зі статистикою, куріння – найпоширеніший спосіб вживання марихуани, її згортають у косяки, також часто палять через бонг, пристрій схожий на переносний кальян, з водяною камерою. Також

Коли з'явився poloКоли з'явився polo

Чому футболка поло так називається? У самій Англії поло вважалося розвагою знаті, і щоб підкреслити високий статус і аристократизм цього спорту, гравці Королівства вбиралися в парадні білі сорочки Оксфорд і