Як можна використовувати цибулю порей

Зелена цибуля може служити гарніром до м'яса або риби, його використовують як приправу до бульйону, супу, додають у салати, соуси та в консервацію. Порей додають у французький пиріг киш, обсмаживши цибулю у вершковому та оливковому маслі. Порей фігурує у багатьох кухнях світу.16 черв. 2020 р.

Яку частину цибулі-порею можна використовувати?

У кулінарії використовуються зелені стебла та білі цибулини цибулі-порей, верхні стебла не використовуються. У цибулі-порей, як і в більшості овочів, міститься багато корисних речовин: вітаміни групи В, вітамін С, багато калію, а також фосфор, кальцій, магній, натрій. Збережена копія

Як можна використовувати зелену частину цибулі-порею?

Додавання зеленої частини цибулі-порею дає бульйону приємний, свіжий аромат та смак. Для цього листя слід додати в каструлю цілком вже при варінні інших інгредієнтів, а потім видалити, коли вони повністю віддадуть запах і зелений колір бульйону. Із «зеленню» цибулі-порею відмінно поєднується нут, особливо в овочевих бульйонах.

Related Post

Як викликати таксі в комендантську годину: кілька варіантівЯк викликати таксі в комендантську годину: кілька варіантів

Багато міст під час комендантської години вводять суворі обмеження на пересування вулицями, що може створювати певні труднощі для мешканців, які потребують транспортної послуги. Проте, навіть за таких умов, викликати таксі

Як зробити usb батарейкуЯк зробити usb батарейку

Як зробити акумуляторну батарею своїми руками? Для виготовлення саморобного акумулятора до кінців графітових стрижнів кріпимо дроти-токовідведення. Вугілля подрібнюємо в пилюку і насипаємо в мішечки, вставивши в них графітові стрижні. Заповнені