Як правильно закоптити рибу на мангалі

Гриль прогріваємо, а його решітки протираємо олією чи салом, щоб рибка не пристала. Натираємо рибу травами і викладаємо на ґрати, закриваємо кришку коптильні. Коптити рибу вагою 1 кг потрібно близько 1 години, вагою 500 г – від 15 хвилин до півгодини. Готуємо при температурі 110-130 градусів. 27 лист. 2020 р.

Як правильно коптити рибу на мангалі?

Потрібно розвести в ньому вогонь і поставити на нього коптильню. Рибу потрібно помістити в коптильню на 45 хвилин, накрити. Після появи темного золотистого відтінку риба готова. Можна подавати її з хлібом із часником, смаженим на вугіллі. Збережена копія

Як правильно і смачно закоптити рибу?

При копченні краще купувати рибини однакового розміру. Загалом процес займає від півгодини для дрібниці до 1 – 1,5 години для великих екземплярів. Коли копчення завершено, кришку коптильні слід знімати акуратно, тому що тріска, що тліє внизу, може спалахнути і обпалити вас. Хорошого улову та приємного апетиту!

Related Post

Поява цифр колиПоява цифр коли

У V столітті в Індії з'явилася система запису чисел, яка є основою сучасних цифр. Індія була відірвана від інших країн – на шляху лежали тисячі кілометрів відстані та високі гори.

Яка цифра приносить гроші: секрети процвітанняЯка цифра приносить гроші: секрети процвітання

Числа завжди відігравали важливу роль у нашому житті та були об'єктом містичного дослідження. Деякі вірять, що певна цифра може приносити гроші та успіх. Що ж це за число, і як

Як визначити, що проковтнув кістку: ознаки та симптомиЯк визначити, що проковтнув кістку: ознаки та симптоми

У житті кожного з нас можуть виникнути випадки, коли ми недбало проковтуємо щось, що не було. Особливо це стосується кісток, які можуть перебувати у м'ясі чи рибі. Однак, як можна