Як правильно засолити грудинку перед копченням?
Засолювання грудинки перед копченням займе близько 18 години. … Рецепт маринаду для копченої грудинки:
- 3-4 столові ложки солі,
- 1 ст. л. цукру,
- 5 лаврових листків,
- 10 горошин чорного перцю
- 5 горошин запашного перцю.
- Для пряного аромату додаємо 0,5 чайної ложки коріандру у зернах.
Збережена копія
Скільки солити грудинку перед копченням?
Грудинка в розсолі повинна бути 3 – 4 діб у холодильнику. Потім грудинку дістаємо із розсолу. Підвішуємо її на добу в приміщенні, що провітрюється, щоб скла зайва волога і вона трохи підв'яли. Засипаємо тирсу в коптильню приблизно 1 жменю. Збережена копія