Як правильно обскубти качку без пеньків

Макнути в окріп. навіть не вмочити, а потримати хвилину-другу. І відразу, поки тушка не охолола, сильно потерти шкіру, деякі навіть шкребуть ножем. Більшість пеньків та пуху при цьому вилізуть, а що залишиться – легко висмикується пальцями.

Як швидко обскубти качку?

При ошпарюванні качку опускають на хвилину в гарячу воду, але не окріп (70-80 градусів), а після цього видаляють пір'я. Потім птах підвішують за ноги і якнайшвидше обскубують. Такий метод має недолік: м'ясо качки червоніє, а пух уже не можна буде використовувати. Збережена копія

Скільки часу тримати качок до вибою?

Найчастіше качку забивають у віці 60 – 65 днів. Момент забою визначається станом оперення качок: коли вперше повністю виростає пухове покриття. За 18-24 годин до забою качки повинні голодувати, але при цьому має бути забезпечений вільний доступ до води.

Related Post

Посібник із правильного заповнення трудової книжки: основні правила та рекомендаціїПосібник із правильного заповнення трудової книжки: основні правила та рекомендації

Трудова книжка – Це документ, який фіксує трудову діяльність людини. Правильне та акуратне її заповнення має велике значення для збереження історії трудової діяльності та отримання соціальних пільг. У цій статті

Як вставити статтю для joomlaЯк вставити статтю для joomla

Для цього можна натиснути на головній сторінці панелі кнопку "Додати матеріал" або в основному меню вибрати "Матеріали" і потім "Менеджер матеріалів". При відкритті сторінки буде доступна фільтрація: за заголовком за